GOEDKOPE HOST .nl

Rob

 WAAR GOEDE HOSTING EN GOEDKOPE HOSTING ELKAAR TEGENKOMEN


Het basisPLUS pakket van goedkope host: 1,95 Euro per maand. Inclusief domeinnaam, 50 Mb webruimte, 1 Gb bandbreedte en het PLUS pakket. Het standaardPLUS pakket van goedkope host: 4,95 Euro per maand. Inclusief domeinnaam, 100 Mb webruimte, 5 Gb bandbreedte en het PLUS pakket. Het extraPLUS pakket van goedkope host: 8,95 Euro per maand. Inclusief domeinnaam, 250 Mb webruimte, 12,5 Gb bandbreedte en het PLUS pakket. Het superPLUS pakket van goedkope host: 15,95 Euro per maand. Inclusief domeinnaam, 500 Mb webruimte, 25 Gb bandbreedte en het PLUS pakket.


       ONS AANBOD                  

       ONZE SUPPORT              

       WIE WIJ ZIJN                  

       KONTAKT                        

       BESTEL ONLINE              

Wie is GoedkopeHost.nl?

GoedkopeHost.nl begon met Rob. Rob had een heleboel sites, die bij elkaar steeds duurder werden om bij anderen te hosten. Dus bedacht hij dat hij misschien wel een heleboel geld kon besparen door het zelf te gaan doen. Gezien enkele wat minder prettige ervaringen met diverse hostingbedrijven, zou het er in ieder geval niet veel slechter op kunnen worden.

Zo gezegd, zo gedaan, en even later had Rob een eigen server en was Rob "in business".

En van Rob's sites had hij samen met Stefan. Dat is overigens nog steeds zo. Die site (Wannagame.nl) gaat over het spelen van online spelletjes als Kolonisten van Catan en Candamir.

GoedkopeHost.nl groeide en groeide, en al snel hielp Stefan regelmatig mee. En Joep. En Carsten, en Nils, en Peter, en Daan...

Tegenwoordig is GoedkopeHost.nl nog steeds uitsluitend van Rob. Maar ook al "doet" Rob alle dagelijkse kontakten, de eigenlijke werkzaamheden worden vooral door de anderen verricht. Al kan het zomaar gebeuren, als Rob op vakantie is, of om een andere reden niet beschikbaar is, dat je vragen opeens door n van de anderen beantwoord worden.


  © 2003-2005, GoedkopeHost.nl. Alle rechten voorbehouden.