GOEDKOPE HOST .nl

Rob

 WAAR GOEDE HOSTING EN GOEDKOPE HOSTING ELKAAR TEGENKOMEN


Het basisPLUS pakket van goedkope host: 1,95 Euro per maand. Inclusief domeinnaam, 50 Mb webruimte, 1 Gb bandbreedte en het PLUS pakket. Het standaardPLUS pakket van goedkope host: 4,95 Euro per maand. Inclusief domeinnaam, 100 Mb webruimte, 5 Gb bandbreedte en het PLUS pakket. Het extraPLUS pakket van goedkope host: 8,95 Euro per maand. Inclusief domeinnaam, 250 Mb webruimte, 12,5 Gb bandbreedte en het PLUS pakket. Het superPLUS pakket van goedkope host: 15,95 Euro per maand. Inclusief domeinnaam, 500 Mb webruimte, 25 Gb bandbreedte en het PLUS pakket.


       ONS AANBOD                  

       ONZE SUPPORT              

       WIE WIJ ZIJN                  

       KONTAKT                        

       BESTEL ONLINE              

Onze support

Je kunt ons in principe alleen per e-mail bereiken. Alleen voor klanten met een eigen server maken we een uitzondering: zij kunnen ons ook telefonisch bereiken.

Onze responsetijd voor vragen en problemen is 24 uur. Dat lijkt misschien lang, maar als er problemen zijn, hebben wij die waarschijnlijk toch al eerder in de gaten. We zijn zelf niet alleen vrijwel de gehele dag online, maar ook onze eigen sites draaien op dezelfde servers. We krijgen bovendien direct een melding bij problemen en hebben niet voor niets een escalatieplan voor storingen klaarliggen.

Als je brandende vragen hebt, dan heb je een hele grote kans dat alles in onze FAQ of gebruiksaanwijzing te vinden is. Als je iets vraagt wat daar nog niet in beantwoord wordt, zullen wij onze FAQ en gebruiksaanwijzing onmiddellijk aanpassen. Omdat we dit al vanaf het begin doen, staan er al een heleboel antwoorden in!
Antwoorden op vragen...
 • over domeinregistratie
 • over hosting
 • over de levering
 • over de prijzen
 • over...

 • [lees verder]
  Om je op weg te helpen hebben we hier in het kort omschreven hoe je de meest gebruikte taken uitvoert bij je pakket. In deze handleiding staat [domeinnaam] voor je domeinnaam. Zo worden ook...
  [lees verder]
  De hier weergegeven algemene voor- waarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en offertes afkomstig van GoedkopeHost.nl, alsmede op alle overeenkomsten tussen opdrachtgever en GoedkopeHost.nl, tenzij op...
  [lees verder]
    © 2003-2005, GoedkopeHost.nl. Alle rechten voorbehouden.