GOEDKOPE HOST .nl

Rob

 WAAR GOEDE HOSTING EN GOEDKOPE HOSTING ELKAAR TEGENKOMEN


Het basisPLUS pakket van goedkope host: 1,95 Euro per maand. Inclusief domeinnaam, 50 Mb webruimte, 1 Gb bandbreedte en het PLUS pakket. Het standaardPLUS pakket van goedkope host: 4,95 Euro per maand. Inclusief domeinnaam, 100 Mb webruimte, 5 Gb bandbreedte en het PLUS pakket. Het extraPLUS pakket van goedkope host: 8,95 Euro per maand. Inclusief domeinnaam, 250 Mb webruimte, 12,5 Gb bandbreedte en het PLUS pakket. Het superPLUS pakket van goedkope host: 15,95 Euro per maand. Inclusief domeinnaam, 500 Mb webruimte, 25 Gb bandbreedte en het PLUS pakket.


       ONS AANBOD                  

       ONZE SUPPORT              

       WIE WIJ ZIJN                  

       KONTAKT                        

       BESTEL ONLINE              

Hieronder vind je een aantal antwoorden op vragen...
Over domeinregistratie
Mogen alle soorten domeinen ook door particulieren geregistreerd worden? Ja (ook .nl domeinen).
Wat kost het om een domeinnaam te verhuizen? Voor de meeste extensies is het gratis om een domeinnaam naar ons te verhuizen. Voor .nl moet het domein dan echter opnieuw, via ons, geregistreerd worden (en dat kost bij ons 10 Euro exclusief BTW).
Kan ik meerdere domeinnamen aan één hostingpakket koppelen? Ja, dat kan. Je kunt andere domeinen zelfs naar een subdomein van je huidige site verwijzen.
Wat heb ik nodig om mijn domeinnaam naar een andere website door te verwijzen? Niets, die mogelijkheid is standaard geactiveerd.
Hebben jullie geen doorstuur account? Nee, dat is niet nodig, daar kun je ook ons basisPLUS pakket voor gebruiken.

Over hosting
Wat betekent dat: een ruimte van 50 Mb? Dat betekent dat je voor je site, je databases, je statistieken en je e-mailberichten maximaal 50 Mb op onze server kunt gebruiken.
En 1 Gb dataverkeer? Wat betekent dat? Iemand die jouw site wil bekijken, bekijkt eigenlijk een gedeelte van jouw ruimte op onze server. Het dataverkeer is de hoeveelheid die hij daarbij bekijkt. Als je 1 Gb dataverkeer per maand hebt, mag er per maand dus 1 Gb aan gegevens bekeken worden.
Ok, dat snap ik - maar hoe kan ik weten hoeveel ik nodig heb? Dat hangt van het soort site af (downloads, informatie, entertainment), van het aantal mail-accounts, databases, logbestanden, statistieken etc. In het algemeen zijn de grootte en het te verwachten aantal bezoekers echter redelijk bepalend:

Hoe groot
wordt je site?
Hoe druk wordt het (aantal te
verwachten bezoekers per dag)?
Meest geschikte
hosting pakket
klein
ca. 100                    
BasisPLUS
gemiddeld
ca. 500                    
StandaardPLUS
uitgebreid
ca. 1250                    
ExtraPLUS
groot
ca. 2500                    
SuperPLUS

Als deze ruimte of deze hoeveelheid dataverkeer niet meer volstaan, gaan wij graag even apart met je om de tafel zitten - want dan ben je een GROTE klant geworden
Wat kost het als ik meer dataverkeer verbruik dan in mijn pakket zit? Vanaf het moment dat je 80% van je maandelijkse dataverkeer gebruikt hebt, krijg je per e-mail de waarschuwing dat je je limiet dreigt te gaan overschrijden. Je hebt dus voldoende tijd om meer dataverkeer - of een groter hosting pakket - te bestellen.
Zodra je je maandelijkse limiet bereikt hebt, wordt je site voor de rest van de maand afgesloten. Het nadeel daarvan is dat er niemand meer bij kan, maar het voordeel is dat je niet achteraf met onverwachte rekeningen komt te zitten.
Hoe bestel ik meer ruimte of meer dataverkeer? Gewoon even een mailtje sturen en klaar... :-)
En hoe gaat dat dan als ik een groter hosting pakket wil hebben? Dan betaal je voor de resterende maanden van het lopende jaar gewoon het verschil in kosten tussen het oude en nieuwe pakket.

Over de levering
Hoe lang duurt het ongeveer voordat mijn site bezocht kan worden? Dat hangt vooral af van hoe snel we je betaling ontvangen. Als dat allemaal vrij vlot verloopt ben je binnen 4 tot 7 werkdagen bereikbaar:
- dag 1: je bestelt via de site en je betaalt via electronisch bankieren
- dag 2: je ontvangt een bevestiging en je krijgt alvast toegang tot je account, zodat je kunt gaan uploaden enzo
- dag 3-4: in 1 of 2 werkdagen wordt je domein geregistreerd
- dag 4-7: 1 tot 3 dagen later is je domein bekend op Internet
Wat krijg ik nu precies? Je krijgt een inlognaam en een password waarmee je je site kunt gaan inrichten en beheren. Je activeert de toeters en bellen die je wilt gaan gebruiken, je richt je e-mail in, je autoresponders, etc. etc.
En welke garanties krijg ik daar dan bij? Wij garanderen je een uptime (dit is de bereikbaarheid van de server via poort 80, http) van minimaal 99,5% per jaar, met een maximale reactietijd bij downtime (dit is het niet bereikbaar zijn van de server via poort 80, http) van 1 werkdag.
Berekend over alle servers respectievelijk storingen behaalden wij tot op heden een gemiddelde uptime van meer dan 99,9% en werd er gemiddeld binnen 3 uur gereageerd op problemen, ook in het weekend.
N.B. In geval van overmacht kan geen aanspraak op garanties gemaakt worden. Hier valt onder andere het falen van de monitoring services onder. Onverminderd geldt hetgene dat gesteld wordt in de algemene voorwaarden.

Over de prijzen
Waarom is GoedkopeHost.nl zo goedkoop? Dat komt allereerst doordat we alleen bestellingen accepteren waarbij per jaar vooruit betaald wordt. Daardoor hoeven we geen voorzieningen te treffen tegen wanbetalers e.d.
Daarnaast hanteren we standaard hosting pakketten waar gewoon alles inzit. Daardoor zijn wij weinig tijd kwijt aan het instellen en inregelen van een en ander.
Binnen welk BTW-tarief vallen hosting pakketten? Binnen het 19% tarief.

Over betalen
Hoe kan ik betalen? Om de kosten te drukken accepteren we vooralsnog uitsluitend betalingen via een bankoverschrijving. Daartoe kun je het op het bestelformulier berekende bedrag overmaken op:
- Rabo bankrekening 31.06.59.922,
- ten name van "van-andel/goedkopehost" te Apeldoorn,
- onder vermelding van je gewenste (of al bestaande) domeinnaam.


  © 2003-2005, GoedkopeHost.nl. Alle rechten voorbehouden.